Locuiesc de 6 ani într-un duplex dintr-o zonă rezidențială, împreună cu soțul și cu cei doi copii. De sărbatori ne-am hotărât să găsim timp pentru o nouă zugrăveală în toată casa. Am apelat la echipa Denis Decor și într-o săptămână era totul gata. Au lucrat impecabil și au fost foarte atenți la detalii. Nu mi-a venit să cred. Recomand Denis Decor!

Familia Stelea

Servicii excelente, punctuali și onești! Mulțumesc pentru serviciile oferite!

Mircea Roman

Calitate desăvârșită, profesionalism, persoane implicate sufletește în ceea ce realizează. Recomand cu multă încredere!

Robu Constantin

Calitate, Profesionalism, Seriozitate, cel mai bun!!!

Cosmin Scutelnicu

Foarte bine pregătiți, au scule profesionale și lucrează eficient. Am avut nevoie de ei pentru zugrăvirea apartamentului cu vopsele decorative, iar lucrarea a ieșit foarte bine. Ba chiar am făcut și economii pentru că am cumpărat materialele de la ei. Întreaga familie recomandă Denis Decor.

Claudiu Damaschin

Am apelat la Denis Decor pentru renovarea pereților din apartamentul de 3 camere al familiei noastre. Am doar cuvinte de laudă! Au lucrat curat și au fost alături de noi tot timpul cu sfaturi și idei, iar rezultatul este cu mult peste așteptări. Recomand cu toată căldura! -

Alina Arapu

Totul a decurs normal și nu am avut surprize neplăcute. Mi-am dat seama că sunt profesioniști de cum au început lucrarea. Îi recomand tuturor celor care pun preț pe calitate și respect reciproc!

Gelu Vintilă